Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 12 mei 2009

Win 5 * 2 tickets voor Fight Like Apes, Dag för Dag en The Cheek live in VK op 27 mei

27 mei wordt een avond die je mogelijk niet snel zult vergeten. Voorwaarde is wel dat je niet van plan bent om je tijd te verkwisten met VTM of Facebook, maar afzakt naar de VK om Fight Like Apes, Dag för Dag en The Cheek aan het werk te zien.

Fight Like Apes is jonger dan The Breeders en energieker dan The Yeah Yeah Yeahs.Zangeres MayKay van dit Ierse gezelschap gaat doller tekeer dan een claustrofobe die 67 uur vastzat in een lift, en haar groep danst op en neer als een theebuiltje in een tas hete Tabasco.

Dag för Dag is veel rustiger van inborst. Uit de instrumenten en de bekjes van Sarah en Jacob Snavely komen fijn opgebouwde, veelal rustige soundscapes. Verwacht je binnenkort op Indiestyle aan een review van hun meest recente werk. MySpace biedt in elk geval al een reuzelekker voorsmaakje. Uitstekend voer voor liefhebbers van shoegaze die het ook weleens met een gitaarvervorming minder kunnen stellen.

The Cheek komt wat ons betreft in aanmerking voor de prijs van stomste naamsverandering ooit. Tot voor kort heette deze groep Cheeky Cheeky And The Nosebleeds. Belachelijk, besloot de groep zelf, al dan niet bedwelmd door de vieze adem van één of andere mnager of platenbons.Op muzikaal gebied zit het gelukkig wel nog snor voor The Cheek. Dit is pop met een flinke knipoog naar de 80's. Hadden we dat nog niet gehad? Jawohl, Heinz, Harald, Fritz und Nadine. Maar zolang die pop even goed is als de muziek van The Cheek kan ons dat eigenlijk gene halve zak schelen.

Een fijn programma dus, op 27 mei in de VK. En met wat geluk kun jij er gratis bij zijn, want Indiestyle geeft 5 * 2 tickets weg. Wil je kans maken om een duoticket te winnen voor deze fijne avond? Klik dan bij de links onder dit artikel snel door naar de wedstrijd op Indiestyle.

Links:
Fight Like Apes MySpace
Dag för Dag MySpace
The Cheek MySpace
VK
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Geen opmerkingen: