Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 4 maart 2009

Win 2 * 2 tickets voor The Bony King Of Nowhere en Ansatz Der Maschine in Nijdrop op 27 maart 2009

Mooie wijsjes maken is een specialiteit die The Bony King Of Nowhere duidelijk beter onder de knie heeft dan vele anderen. Meer dan de helft van de liedjes op zijn debuutalbum "Alas My Love" zouden zonder enige twijfel hun plaats verdienen op gelijk welke langspeler van Gravenhurst, Radiohead, Coldplay, Sigur Rós, Kings Of Convenience, Tunng of Fleet Foxes.
Ook Ansatz Der Maschine leverde, zoals je kan lezen in de review sectie op Indiestyle, met "Painting Bad Weather On Her Body" net een plaat van grote klasse af. Met “Hush…Koala”, “The Flirt With A Place Called Somewhere” en “Kohn Deny” zorgden ze voor enkele indrukwekkende momenten. Desalniettemin blijft deze West-Vlaamse groep een band die veel beter live klinkt dan op CD.
Op vrijdag kun je The Bony King Of Nowhere en Ansatz Der Maschine aan het werk zien in Nijdrop te Opwijk. Met een beetje geluk kan dat zelfs gratis, want Indiestyle mag 2 * 2 tickets weggeven, maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Wil je kans maken om te winnen? Klik dan bij de links onder dit artikel snel door naar de wedstrijd op Indiestyle.
Links:
The Bony King Of Nowhere MySpace
Ansatz Der Maschine MySpace
Nijdrop
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: