Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 9 maart 2009

Les Nuits Botanique 2009 - Vrijwilligers gezocht voor promoteam

Van woensdag 6 mei tot en met 16 mei organiseert de Botanique haar jaarlijks muziekfestival, Les Nuits Botanique, met meer dan 100 bands, zowel gevestigde waarden, maar zeker en vooral ook de namen van morgen. Dit alles speelt zich af in en rond de Botanique en in het Koninklijk Circus.
De Brusselse zaal zoekt momenteel vrijwilligers om deel uit te maken van het promoteam. Wat houdt dit concreet in? Affiches, flyers, bierkaartjes, brochures verdelen op relevante plaatsen in en om het Brusselse. Waar en wanneer? Voor en na concerten en festivals, ook buiten Brussel, in scholen in cafés, ... Kortom: deel uitmaken van het promoteam van de Botanique en in het bijzonder van Les Nuits Botanique.
Profiel: gemotiveerd - vol energie - flexibel - georganiseerd - sociaal - vriendelijk - enthousiast - betrouwbaar - beschikbaar in april - interesse in muziek en het concertgebeuren in België - goede kennis van het Frans

Aanbod: free tickets voor onder meer enkele concerten tijdens Les Nuits Botanique. Afhankelijk van je beschikbaarheid en de beschikbaarheid van tickets.

Solliciteren: Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar damien.chierici@botanique.be, in elk geval voor 21 april 2009. Vermelden dat je dit las op Indiestyle is geen vereiste, maar natuurlijk wel much appreciated.

Links:
Botanique homepage
Les Nuits Botanique MySpace

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: