Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 30 maart 2009

Valley Girls present I Bet That You Look Good On The Dancefloor part II, Make-Up Club Gent, 11 april 2009

Op 11 april krijgen we eindelijk een vervolg op het legendarische indie feestje in juli vorig jaar. Make-Up Club en Valley Girls slaan de handen in elkaar voor deze tweede "I Bet That You Look Good On The Dancefloor". Het concept blijft ongewijzigd: een opkomende band op het podium en interessante indie dj’s achter de tafels. Enig verschil is dat deze editie een pak internationaler zal zijn dan de eerste. Ben Garrett, aka frYars, en zijn live band nemen de Eurostar vanuit London en brengen ook de meisjes van People Are Germs mee.
FrYars heb je misschien al gezien in het voorprogramma van Vampire Weekend op Les Nuits Botanique vorig jaar. Of ken je hem van zijn debuut single ‘Visitors’ (feat. Dave Gahan van Depeche Mode)? Hij staat voor dansbare synthpop met een stem die aanleunt bij die van Bowie. East London stuurt ook de nachtraven van People Are Germs, tegenwoordig niet weg te denken op de hipste parties daar. Ze draaiden in het verleden voor Bloc Party, The Rakes, Klaxons and Uffie en hun logo blijkt al even beroemd sinds Yannis van Foals ermee in NME verscheen. Valley Girls en Tish & Kafard (Vice) maken de affiche compleet.
Place to be is de Make-Up Club, Ketelvest 51B in Gent. Tickets koop je in Bilbo voor 8 euro. Fijn om weten is dat ook de meiden van de geweldige Neon Enlightenment-blog mee hun handen uit de mouwen steken om deze party te promoten. Wat staat je dus te doen op 11 april? Inderdaad, go to the dancefloor.
Links:
I Bet That You Look Good On The Dancefloor Part II Facebook
FrYars MySpace
Neon Enlightenment

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: