Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 3 maart 2009

Fiction Plane - Paradiso, tracklist bekend, DVD + 2CD te koop vanaf 23 maart 2009

In december 2008 speelde Fiction Plane in een uitverkocht Paradiso. De opnames van dit concert zijn gemixt door Ash Howes (Kylie Minogue, James Morrison, Eurythmics) en gemastered door Andy Walters (U2, The Cure, Radiohead) op Abbey Road. De hitsingle 'Two Sisters' mag uiteraard niet ontbreken, maar dit is voor zover we weten ook de 1ste officiƫle release met van de nieuwe nummers 'Sadr City Blues' en 'Cut the Brakes'.
De DVD en Blu-ray bevatten naast het gehele concert ook een foto gallery en de un-edited versie van de 'It's A Lie' videoclip + behind the scene footage van het maken van de clip. De tracklist ziet eruit als volgt:
1. Death machine
2. Presuppose
3. Running the country
4. It´s a lie
5. Left side of the brain
6. Put on your shoes
7. Sadr city blues
8. Drink
9. Anyone
10. Cut the brakes
11. Hate
12. Cross the line
13. Cigarette
14. Two sisters

De platenfirma belooft de DVD en 2CD, te koop vanaf 23 maart aanstaande, te verpakken in een fraaie box en slipcase. Om de release hiervan nog wat op te fraaien, zal een deel van de back catalogue van Fiction Plane tijdelijk aan lagere prijzen dan gewoonlijk te koop zijn. Fijn detail voor wie het nog niet wist: Fiction Plane draait rond Joe Sumner, zoon van Sting. Inderdaad, de frontman van de legendarische band The Police.
Links:
Fiction Plane MySpace
Fiction Plane fansite

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: