Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 12 maart 2009

Dour Festival 2009 - Affiche voor 10% vol met Crystal Castles, Mercury Rev, Digitalism, Caribou en meer

De komende 2 maanden en een half brengen we je op de hoogte van nieuwe bevestigingen en programmawijzigingen voor de 21e editie van Dour Festival, dit jaar van 16 tot 19 juli op de vertrouwde Plaine de la Machine à Feu.
De eerste namen, die een 2-tal weken geleden uitlekten, waren die van Aphex Twin & Hecker. Interessant voor onze lezers of niet? Dat kiezen jullie zelf wel. Vorige week maakte de organisatie nog een lading namen bekend, waarvan er enkele ons heel erg aanspreken. Het meest enthousiast zijn we voorlopig over Digitalism, Does It Offend You, Yeah?, Kap Bambino, Caribou, Deerhoof en O'Death. Helemaal ecstatisch worden we van Mercury Rev en Crystal Castles, de 2 bands die ons in 2008 live het meest konden bekoren, respectievelijk in de AB en op Pukkelpop.
Tickets voor de 21e editie van Dour Festival zijn al te koop (85 euro + 15 euro voor een campingticket). Voor verdere info en de volledige voorlopige affiche, met ongeveer 10% van de namen ingevuld, verwijzen we jullie graag naar de site van het festival.
Links:
Dour Festival website
Dour Festival MySpace

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: