Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 10 maart 2009

Centrum voor Beeldexpressie - Music-SHOOT, vormingsproject concertfotografie in april 2009

Concertfotografie is 1 van de populairste, maar ook moeilijkste vormen van fotografie. Of om het met de woorden van Alex Vanhee te zeggen: "Je moet bij het zien van een concertfoto de muziek kunnen horen en de sfeer kunnen voelen."

Het Centrum voor Beeldexpressie organiseert in april 2009 'Music-SHOOT', een intensief vormingsproject waarin jonge fotografen kunnen leren om sterke concertbeelden te maken.
Op 4 april dompelen professionele concertfotografen je onder in hun wereld. Charlie De Keersmaecker (Knack, Humo) komt zijn betoog houden in het Antwerpse jongerencentrum Kavka en Alex Vanhee (De Morgen) geeft je tips en tricks in Bar Jos van Charlatan in Gent. Op elke locatie kunnen 30 fotografen komen luisteren naar de wijze raad van deze mannen.

Voor inschrijvingen en verdere info verwijzen we jullie graag naar de site van het Centrum voor Beeldexpressie.
Link:
Centrum voor Beeldexpressie website

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

1 opmerking:

Joke Embrechts zei

Iedereen is van harte uitgenodigd op de vernissage van 'Music-SHOOT' op vrijdag 29 mei 2009, van 20 u. tot 22 u., in JC Kavka, Oudaan 14, Antwerpen. De expo toont de boeiendste, leukste en sterkste concertfoto's van de fotografen uit het Music-SHOOT project. De expo zal daarna te zien zijn in Kaffee ’t Schaap in Hasselt (4 juni – 5 juli), Recyclart Brussel (19 – 27 augustus), Muziekcentrum Track in Kortrijk (15 september – 10 oktober) en een finissage in Minnemeers Gent (datum volgt nog).

Music-SHOOT is een productie van het Centrum voor Beeldexpressie i.s.m. Genthology, Antwology, Democrazy, Charlatan, Petrol en Kavka en met steun van de Vlaamse overheid.
www.beeldexpressie.be