Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 13 februari 2009

Win 3 * 2 tickets voor Clubside Down in De Zwerver op 23 februari met O'Death, Hitch en Venus In Flames

Clubside Down is al een paar jaar lang het equivalent van een week lang live radio vanuit een club. Op deze maandag in de krokusvakantie is Studio Brussel te gast in Zaal de Zwerver. Het concept is eenvoudig: er is een geïmproviseerde radiostudio in het tegen dan volledig vernieuwde café van waaruit er vier uur lang rechtstreeks wordt uitgezonden. In de concertzaal spelen er drie groepen. Een avondvullend radio-programma, dat vraagt ook om een gevarieerde affiche.
Top of the bill is O'Death, een New Yorkse weirde countryband die klinkt als een bluegrass versie van Sixteen Horsepower met de attitude van een jaren 70 punkband en de sérieux van Ween ten tijde van hun ´12 Golden Country Greats´.
Daarnaast krijg je ook Hitch te zien, de Kortrijkse groep die net hun 5de album "Clair Obscur" uitbracht. Zowel de CD als het releaseconcert werden op Indiestyle al uitvoerig bejubeld, zie de rubriek reviews voor verdere details.
Venus In Flames zal ook van de partij zijn. De release van hun nieuwe album "Intimacy" is voorzien voor nu maandag, en ook daarvan krijg je binnenkort een recensie.
Indiestyle mag 3 * 2 tickets weggeven voor deze veelbelovende affiche, maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Wil je kans maken om te winnen? Klik dan bij de links onder dit artikel snel door naar de wedstrijd op Indiestyle.
Links:
O'Death MySpace
Hitch MySpace
Venus In Flames MySpace
De Zwerver homepage
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: