Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 9 februari 2009

Red Ribbon Rock 2009 op 27 maart in Atak met Beatallica, Moss en Silent Disco

Aids benefiet festival Red Ribbon Rock heeft voor haar 5e editie (op 27 maart 2009 in Poppodium Atak te Enschede) Beatallica, Moss en een Silent Disco aan de affiche toegevoegd. De complete line-up voor het festival bestaat hierdoor uit DeWolff, Aux Raus, Elle Bandita, Beatallica, Moss en een Silent Disco.

Beatallica maakt een inventieve hybride tussen The Beatles en Metallica. Het klinkt exact zoals je vreest dat dit zal klinken: hilarisch. Songtitels als '...And Justice For All My Loving', 'Hey Dude', 'All You Need Is Blood' en 'Sgt. Hetfield's Motorbreath Pub Band' spreken voor zich. De band weet met een zeer goed gelijkende 'James Hetfield sound' Beatlesteksten te mixen met Metallicadeuntjes. Ze hebben hiermee via internet al jaren een absolute cultstatus verworven en zullen op Red Ribbon Rock deze status ongetwijfeld weten te verzilveren.

Het onder de vleugels van Excelsior records opererende Moss grossiert in prachtige popliedjes met Fender Rhodes piano en akoestische gitaar. De groep met ex-leden van Caesar verkocht Paradiso uit voor de presentatie van haar debuut album uit. Na vele shows in het Nederlandse clubcircuit en uitstapjes naar Engeland legt Moss nu de laatste hand aan haar 2e album. Het nieuwe werk zal dus op Red Ribbon Rock te horen zijn.

Het concept van de Silent Disco zal menig bezoeker van het Lowlands festival niet onbekend in de oren klinken. De DJ draait voor een publiek dat de muziek te horen krijgt via een draadloze koptelefoon. Het resultaat: Een dansende menigte op een stille dansvloer. Leuk om naar te kijken, nog leuker om zelf mee te maken.
Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de website van Red Ribbon Rock.
Links:
Red Ribbon Rock homepage
Red Ribbon Rock MySpace

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: