Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 17 februari 2009

Polsslag 2009 - Affiche aangevuld met Yeah Yeah Yeahs, Pete Doherty, The Rakes en enkele anderen

Met Yeah Yeah Yeahs, Pete Doherty en The Rakes krijgt nu ook de rock-kant van de affiche van Polsslag 2009 vorm. Alle drie brengen ze dit voorjaar een nieuw album uit dat ze exclusief op het Limburgse indoor festival komen voorstellen. De Yeah Yeah Yeahs presenteren onder de noemer 'It's blitz!' opnieuw vinnige indie-pop, Pete Doherty scoorde op Studio Brussel al een hotshot met 'Last of the English Roses', zijn eerste solo-single en voorloper van het album 'Grace/Wastelands', en The Rakes laten 'Klang' op de wereld los.

In de Dance Hall krijgen we ls nieuwe naam het Franse collectief Birdy Nam Nam met het album 'Manual for successfull rioting' onder de arm, het New Yorkse duo The Juan MacLean met Nancy Whang van LCD Soundsystem in de rangen, en het Duitse Moderat, de langverwachte samenwerking tussen de elektronische vernieuwers Modeselektor en Apparat. Ook deze acts presenteren nieuw werk.

Eerder lieten Dizzee Rascal, Crookers, Tiga, Booka Shade, Fischerspooner, De Jeugd Van Tegenwoordig, A-Trak vs DJ Mehdi, SebastiAn, Fake Blood en Shearwater wezten dat ze op 2 mei 2009 optreden op Polsslag in de Grenslandhallen te Hasselt. De officieel bevestigde namen tot nu toe zijn:

Dizzee Rascal – Crookers

Yeah Yeah Yeahs - Pete Doherty

Tiga - Booka Shade (live)

Fischerspooner

De Jeugd Van Tegenwoordig

Birdy Nam Nam - A-Trak vs DJ Mehdi

The Rakes

Shearwater – SebastiAn - Fake Blood

Moderat – The Juan MacLean

Meer nieuwe namen en ticketinfo volgen spoedig.Hou dus zeker Indiestyle en de officiƫle site van Polsslag in de gaten.
Links:
Polsslag.be
Polsslag Myspace

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

1 opmerking:

Laura zei

Pete Doherty... *gelukzalige glimlach*