Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 18 februari 2009

Disko Drunkards, The Glimmers, Sound of Stereo en anderen live in Nijdrop op 27 februari 2009

Studio Brussel doet onder de noemer Clubside Down een aantal Belgische clubs aan om er enkele uren live radio uit te zenden. Op 27 februari is Nijdrop uit Opwijk aan de beurt met op de affiche enkele mooie namen. Degene die het meest in het oog springt is waarschijnlijk wel die van Disko Drunkards.
Dit project van podiumbeest en gitaarwonder Tim Vanhamel, ├╝berdrummer St├ęphane Misseghers (dEUS) in combinatie met de funkmeisters van The Glimmers, kan niet anders dan vonken geven. Het eerste staaltje van Disko Drunkards was een heruitgave van de klassieker "Let’s Get Physical" van Olivia Newton-John met de vocals van Tim Vanhamel. De samenwerking beviel de heren zo goed dat ze een full album met 12 eigen nummers hebben opgenomen. Referenties? Wat dacht je van de rauwe kracht van The White Stripes in de mix met de urban jungle funk van Liquid Liquid en de psychedelica van Funkadelic? De CD van Disko Drunkards is volgens de website van Nijdrop ook inbegrepen in je ticket. Klinkt aantrekkelijk, neen?
Andere namen op de affiche die avond zijn The Glimmers (DJ set), Sound Of Stereo, Kong & Cortez en E-Phonk. Voor tickets en verdere info over deze artiesten of deze fijne avond in het algemeen verwijzen we jullie graag naar de site van de zaal.
Links:
Disko Drunkards MySpace
The Glimmers MySpace
Nijdrop

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: