Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 7 januari 2009

Zombie Zombie, Le Baron 5 en DJ Agent Palmer in Recyclart op 25 januari

25 januari wordt in Recyclart een muzikale avond in het teken van de kosmos en de levende doden, van krautrock en de meest moderne elektronica, van filmische referenties en het plezier van ogenblikkelijke en avontuurlijke muziek. Op het programma staan Le Baron 5, Zombie Zombie en DJ Agent Palmer.
Le Baron 5 is een Brussels trio zonder gitaar. Ze brengen krachtige en bezeten muziek die neigt naar glam-rock, maar ook naar de vroege The Cure en de huidige elektronica. Uitbundig en een ware belevenis... tot de dood u verlost.
Zombie Zombie nam in de eindejaarslijstjes van 2008 een prominente plaats in in de categorie ontdekkingen. Met de plaat "A Land Of Renegades" en de maxi "Dog Walker" oogstte het duo, bestaande uit drummer Cosmic Neman (Herman Dune) en toetsenist Etienne Jaumet, veel lof, zowel bij critici als bij het publiek. Door een overdreven blootstelling aan kraut rock, analoge synths, horrorfilmmuziek, Silver Apples en Suicide of Goblin slingeren de twee op het podium tussen de ritmische onverbiddelijkheid van Motorik en woeste improvisaties die zowel henzelf als het publiek in trance brengen.
DJ Agent Palmer is uitgever en redactiechef van het nieuwe internetmagazine chupacabra. Met een coherente mix van kraut rock, italo disco, filmmuziek, new wave en kosmische geluiden geeft hij wat kleur aan de wangen van de levende doden... En die van u?
Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de site van Recyclart.
Links:
Le Baron 5 MySpace
Zombie Zombie MySpace
Recyclart

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: