Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 1 januari 2009

We wish you an indie 2009

2008 was een goed jaar voor liefhebbers van Britpop en indie. Britse revelaties als The Ting Tings, Blood Red Shoes en The Wombats staken hun neus niet aan, maar helemaal door het venster. Gevestigde waarden als The Kooks, Kaiser Chiefs en Oasis lieten zien dat hun ster nog hoog aan de hemel staat. In Belgiƫ kregen we mooi werk van onder meer Johnny Berlin, dEUS en Freaky Age. De rest van de wereld schonk ons prachtplaten van Crystal Castles, High Places en Klimt 1918. The Killers, Oasis en Kings Of Leon lieten het in de ogen van de enen wat afweten, terwijl de anderen in hun meest recente cd's enkele de bevestiging zagen van het talent dat altijd al aanwezig is geweest.
2009 belooft nu al veel moois van onder meer Franz Ferdinand, White Lies en Team William. Als de affiches van Dour, Pukkelpop en Rock Werchter deze van 2008 evenaren, gaan we ook weer een mooie festivalzomer tegemoet. En we vragen ons natuurlijk ook al af wie de revelaties van 2009 zullen zijn.
Indiestyle is ongeveer een half jaar jong en maakt grote sprongen voorwaarts. Ook tijdens de komende 12 maanden zulen we niet stilzitten. We zijn ondertussen al met meer dan 10 vrijwilligers om ervoor te zorgen dat jullie dagelijks nieuwsberichten, aankondigingen, verslagen, reviews en foto's gepresenteerd krijgen. We hebben hopen plannen, die we 1 voor 1 al dan niet expliciet zullen onthullen de komende maanden.
2008 betekende ook de grote doorbraak van Facebook in Belgiƫ. Sinds 10 december is er ook een Indiestyle groep op Facebook, en op minder dan een maand tijd maakten meer dan 600 mensen zich gratis lid. Ben je 1 van hen? Oprechte dank. Ben je nog geen lid? Het groeiende aantal leden betekent werkelijk een hart onder de riem van de mensen van Indiestyle. Join us, we stellen het echt op prijs.
En dan nu: genoeg gezeverd. We gaan stante pede opnieuw op zoek naar muzieknieuws, en blijven jullie ook in 2009 zo goed als dagelijks een primeur bezorgen. Enjoy.
Links:
Indiestyle groep op Facebook

2 opmerkingen:

Laura zei

Gelukkig nieuwjaar!!

Muziekfriek zei

Jullie zijn een bron van informatie. Bedankt en keep up the good work.