Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 9 januari 2009

Röyksopp - Junior, tracklist bekend, release voorzien voor 23 maart 2009

Het Noorse duo Röyksopp, dat nog steeds bestaat uit Svein Berge en Torbjørn Brundtland, zal ons in de lente van 2009 verblijden met een nieuw album, "Junior". Daarmee zorgen ze voor een opvolger van hun debuut "Melody A.M.", dat wereldwijd meer dan een miljoen keer over de toonbank ging, en hun gewaardeerde 2de album "The Understanding".
Net als de vorige keren heeft de groep uit Bergen de plaat zelf geschreven en volgespeeld. De heren Berge en Brundtland namen ook de arrangementen, de mix en de productie voor hun rekening. Enkele befaamde gasten die hun opwachting maken zijn Anneli Drecker, Karin Dreijer-Andersson (The Knife), Lykke Li en Robyn.
Bij wijze van voorsmaakje krijgen we op 9 maart al de vrolijke single "Happy Up Here". De release van "Junior" is voorzien voor 23 maart. Als we de band mogen geloven zullen we een opmerkelijk en energiek meesterwerk krijgen. Voor de liefhebbers geven we nu al de tracklist mee:
1. Happy Up Here
2. The Girl And The Robot
3. Vision One
4. This Must Be It
5. Röyksopp Forever
6. Miss It So Much
7. Tricky Tricky
8. You Don't Have A Clue
9. Silver Cruiser
10. True To Life
11. It's What I Want
Op de officiële site van Röyksopp, die er vanaf 12 januari volledig anders zal uitzien, kun je momenteel gratis het nummer "Happy Birthday" downloaden.
Links:
Röyksopp homepage
Röyksopp last.fm

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: