Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 17 januari 2009

PJ Harvey & John Parish - A Woman A Man Walked By te koop vanaf 30 maart, live in Melkweg op 13 mei en AB op 14 mei

Google levert voor de queries "PJ Harvey Melkweg 13 mei" en "PJ Harvey AB 14 mei" nog geen resultaten, maar dit zal snel veranderen. PJ Harvey en John Parish trekken in april en mei langs Britse en andere Europese zalen, en ze doen daarbij ook de lage landen aan.
Ze hebben er natuurlijk ook een goede reden voor. Als alles goed gaat, kun je binnenkort het 2de album kopen dat ze samen opnamen. De release van "A Woman A Man Walked By" is voorzien voor 30 maart. Journalist John Harris heeft de plaat al gehoord en beschrijft ze als "ondeugend, bloedserieus, elegant en po√ętisch. Bezeten door een brutale kracht ook". Volgens hem is het twijfelachtig dat je in 2009 nog een album zult horen dat zo bulkt van het creatieve talent en de muzikale vernieuwing.
Dat belooft dus voor de concerten op 13 mei in de Melkweg en op 14 mei in de AB. De voorverkoop zou begin volgende week van start moeten gaan. Treur niet als je de concerten momenteel nog niet ziet staan in de agenda's van de zalen, dit zal snel veranderen. Aanrader voor wie graag vaak als 1ste op de hoogte blijft: zet onze site bij je favorieten, en maak je lid van onze groep op Facebook, waar we je voor zulk belangrijk nieuws af en toe een mail sturen.
Links:
PJ Harvey MySpace
John Parish MySpace
Pj Harvey homepage
John Parish homepage
Melkweg
AB

Klik hier als je zelf je mening wilt geven in onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: