Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 26 januari 2009

Jimmy Left The Band - EP nu te koop, backing zanger gezocht

Fans van Pavement en andere lo-fi knutselaars, opgelet. We presenteren je een Belgische groep die we al een tijdje volgen op MySpace. Ze hebben net een EP uit, en zoeken nog iemand om de rangen te versterken. Tijd om hen aan jullie voor te stellen.
Jimmy Left The Band begon als een soloproject van Koen Vastesaeger. Hij schreef enkele rustige nummers, iets wat hem tot dan toe met de bandjes waarin hij speelde nooit lukte, en besloot ze op te nemen. Als hobby. Vele posititieve reacties op MySpace later volgde het logische besluit om het toch iets serieuzer te nemen. Alleen is maar alleen, en toen de nummers nog beter bleken te klinken met extra stemmen en keyboards bovenop de gitaar, bas en drum, haalde Koen er drummer Joez en bassist Diet bij. De groep is momenteel nog op zoek naar een backing zanger die de harmonie├źn kan verzorgen, en liefst ook goed overweg kan met gitaar of keyboard. Heb je talent en zoek je een groep waar je je ei (enkelvoud) kwijt kunt? Ga zeker eens luisteren naar de MySpace van deze band en contacteer hen eventueel om je diensten aan te bieden.
Ondertussen blijft Jimmy Left The Band niet stilzitten. Met het nummer "Space Kanarie" wonnen ze enkele maanden geleden Pure Demo op Pure FM, wat zoveel betekent dat de Waalse muziekliefhebbers dit de beste demo van de betreffende week vonden. De jongens hebben een EP klaar en willen graag de baan op, voorlopig als trio. Hun EP kun je bestellen via MySpace of voor en na een concert van Jimmy Left The Band. De tracklist ziet eruit als volgt:
1. Go Go Mexico
2. Run Run Run
3. Sun On Demand
4. Racer Race On
5. No More Rock 'n Roll
6. Space Kanarie
Links:
Jimmy Left The Band MySpace
Jimmy Left The Band vi.be
Jimmy Left The Band Facebook

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: