Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 5 januari 2009

Hindu Nights op 6 februari 2009 in Make-Up Club Gent met Carl Barat, Eppo Janssen, Paul Gallagher en meer

Als we het hebben over de Belgische muzikale revelaties van 2008, mogen we zeker de Make-Up Club niet over het hoofd zien. Geen enkele zaal of club die we kennen programmeert zoveel britpop, indie en elektronische muziek die ons hart sneller doet slaan. Met steeds afwisselende concepten, en zonder enige vorm van subsidies, zorgde de Gentse club voor menig onvergetelijk topmoment.
Ook in 2009 lijken de eigenaars en de mensen van de programmatie op hetzelfde elan verder te gaan, met als voorlopig hoogtepunt de eerste Hindu Nights van 2009 op 6 februari. Op het programma niemand minder dan Carl Barat van Dirty Pretty Things en The Libertines. Daarnaast kriigen we de vertrouwde gezichten van Eppo Janssen en Paul Gallagher. Live groep van dienst zijn The Tatianas uit Parijs, die hun aanstaande release "I'm A Swine" komen voorstellen. Dat belooft.
Werp naast de Hindu Nights zeker ook een blik op de rest van de kalender van de Make-Up Club. Nu zaterdag kun je bijvoorbeeld helemaal gratis naar Rock 'n Roll Should Do. Op 31 januari is er Vanishing Point met onder meer The Shoes, in 2008 nog op Pukkelpop. Op 13 februari kun je naar Beatbox. En dat allemaal onder het motto FUN.NICE.LIFE.YOUTH.BEAUTIFUL.
Voor verdere info en de volledige alender verwijzen we jullie graag naar de site van Make-Up Club.
Links:
Make-Up Club homepage
The Tatianas MySpace
The Shoes MySpace

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: