Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 14 januari 2009

Greg Dulli & Mark Lanegan live in Patronaat op 22 januari 2009 - nog steeds tickets te koop

Sub Pop veterans Greg Dulli en Mark Lanegan doen in januari 2009 een bijzondere Europese ‘intimate performances’ tour. Dulli en Lanegan spelen, samen met gitarist Dave Rosser, een speciale "Stripped Down In The Gutter" set. Intiemer krijg je ze nooit meer te zien - een unieke aangelegenheid, want noch Dulli, noch Lanegan heeft ooit in zo'n klein gezelschap getourd.
Mark Lanegan kenden we daarvoor natuurlijk van de befaamde Seattle-band Screaming Trees en Greg Dulli uiteraard van Afghan Whigs. Beide formaties hebben legendarische concerten in het Patronaat gegeven en dat is nog eens een mooie viering van een kwart eeuw Patronaat.
In tegenstelling tot de concerten in Muziekodroom en AB, die in minder dan geen tijd uitverkocht waren, kun je voor dit optreden van deze van alle franjes ontdane Gutter Twins in Haarlem momenteel nog steeds tickets kopen. Vanuit Brussel is het slechts 220 kilometer rijden naar deze Nederlandse stad, dus ook ideaal voor Belgische fans die naast een kaartje grepen. Snel naar de site van de zaal dus om te checken of je er nog op tijd bij bent.
Links:
Gutter Twins MySpace
Patronaat

Klik hier als je zelf je mening wilt geven in onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: