Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 28 januari 2009

Gratis demo Cubase 5, infosessie T-heater en andere cursussen en workshops in Het Depot

Het Depot is een Muziekcentrum. De concertzaal is uiteraard het bekendste uithangbord, maar je kunt in de Leuvense stationsbuurt ook terecht voor een hoop infosessies, workshops, cursussen en instrumentlessen. Een volledig overzicht vind je op de site van Het Depot. We blikken vooruit op 2 evenementen die eraan staan te komen.
Op woensdag 18 februari presenteert Het Depot je gratis en exclusief de nieuwe Cubase 5 van Steinberg. Tijdens deze workshop, aangeboden door iDeal Audio, stelt productspecialist Jeroen Eitink de nieuwe features uitvoerig aan je voor.
Ben je graag actief als muzikant, artiest, journalist of fotograaf? Een enthousiaste amateur of (semi)professioneel? Benieuwd hoe je voor je artistieke prestatie verloond kan worden? Dan is de infosessie van T-heater op 19 februari zeker iets voor jou. De keuze tussen een kleine vergoedingsregeling (KVR), werken met een Sociaal Bureau voor Kunstenaars (SBK) of als zelfstandige is niet eenvoudig. Zeker de moeite waard om van de partij te zijn op deze infosessie, dat spreekt voor zich.
Links:
Het Depot homepage
Het Depot MySpace
Het Depot Facebook

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: