Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 2 januari 2009

Du Parc op 4 januari en Kim op 6 januari - Kinky Star Club trapt 2009 schitterend af

Dankzij Kinky Star Club ontdekten we in het verleden al enkele erg fijne artiesten. In 2009 zal de Gentse Club ons ongetwijfeld nog verschillende keren heel aangenaam verrassen met de gevarieerde programmatie die schippert tussen verschillende genres, maar bijna nooit teleurstelt. De eerste week van 2009 zet alvast de toon voor een nieuw jaar vol lekkernijen, zo mogen we hopen. Bovendien zijn alle concerten gratis.
Op zondag 4 januari is Du Parc te gast, een nieuwe Gentse band bestaande uit leden van Augusta National Golf Club. Met deze vijfkoppige formatie toerden ze in 2006 en 2007 in Vlaanderen en Spanje (Bilbao, Pamplona) en leverden ze een song (‘People In Pairs’) voor de soundtrack van ‘Ex Drummer’. Du Parc brengt melancholische songs met een stevige fundering in blues, pop en rock. Ook de nummers van Augusta National Golf Club duiken nog regelmatig in de live set op, zij het in een directere, rauwere uitvoering.
Enkele dagen later, op dinsdag 6 januari, krijgen we de Franse multi-instrumentalist Kim op bezoek. Hij geeft af en toe privéconcerten van 10 minuten via de webcam en pronkt op 31-jarige leeftijd al met 17 albums. Belachelijk veel? Misschien wel, maar de nummers in zijn player op MySpace brengen onze heupen in elk geval in beweging. Elektronisch, poppy of jazzy, hij kan het blijkbaar allemaal. Benieuwd in welke gedaante hij naar Gent zal afzakken.
Links:
Du Parc MySpace
Kim MySpace
Kinky Star homepage

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: