Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 13 december 2008

Win 2 * 2 tickets voor Woodpigeon in Botanique op 15 februari

Op 15 februari kun je in het kader van New Talents, Cool Prices! als houder van een Bota'Carte voor 5 euro naar Woodpigeon in Botanique. Ook voor wie zo geen kaart heeft, blijft de inkom bewust goedkoop.
Woodpigeon is een collectief van muzikanten uit Calgary, Canada, dat sinds enkele jaren aan de weg bouwt. Frontman en songwriter Mark Hamilton en de andere groepsleden spelen allemaal ook nog in andere groepen. Hun geluid doet ons denken aan de rustige nummers van Loney Dear, of aan Belle & Sebastian plays Tunng zonder de elektronica. The Guardian omschreef de muziek van Woodpigeon als een semi-akoestische Arcade Fire of een full bandversie van Sufjan Stevens. We zijn in elk geval heel erg onder de indruk van alle liedjes in de MySpace player. Het debuutalbum "Songbook" is in Belgiƫ en Nederland te koop sinds eind november, en is waarschijnlijk zo'n CD waar zowel jij als je ouders in alle eerlijkheid van kunnen genieten. In februari verschijnt overigens al hun nieuwe album, "Treasury Library Canada featuring Houndstooth Europa".
Als dit optreden geen 5 euro waard is, dan is het er zeker wel 8 of 11 waard. Met andere woorden: of u nu een Bota'Carte hebt of niet, of u in voorverkoop bestelt of aan de kassa, dit optreden is een serieuze aanrader voor al wie op 15 februari niets enorm belangrijks te doen heeft. Zin om een duoticket te winnen op Indiestyle? Klik dan bij de links onder dit artikel snel door naar de wedstrijd.
Links:
Woodpigeon MySpace
Woodpigeon homepage
Botanique homepage
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: