Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 25 december 2008

White Lies - To Lose My Life, release voorzien voor 19 januari, live in Melkweg op 10 maart, Botanique op 14 maart

White Lies is 1 van de eerste groepen die in 2009 een muzikaal bommetje zullen droppen. Op 12 januari releasen ze hun single "To Lose My Life", de titelsong van hun debuutalbum dat 1 week later in de winkels zou moeten liggen. Volgens velen is dit de gedoodverfde volgende Britse band die à la Bloc Party, Editors, Kaiser Chiefs en Franz Ferdinand Europa zal veroveren.
Het is in elk geval een groep die oog heeft voor elk detail. De prachtige clip voor "To Lose My Life" die je momenteel op MySpace kunt bekijken is daar een voorbeeld van. De release van hun debuutalbum als een box met allemaal 7" singles is er nog zo een. Misschien zag je White Lies deze zomer al aan het werk op een festival? Inderdaad, zonder full album op het archief kregen de Britten al een plaats op menige affiche, die van Pukkelpop en London Calling bijvoorbeeld.
In de UK vult de groep al zalen van 2000 mensen, in België en Nederland kun je hen nog zien spelen in kleinere clubs. Op 10 maart staat White Lies in de Melkweg, op 14 maart in de Botanique. Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de sites van de zalen.
Links:
White Lies MySpace
White Lies homepage
Melkweg
Botanique

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: