Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 23 december 2008

Team William - debuutalbum geproduceerd door Mario Goossens, opname gepland voor maart en april 2009

Plannen is een kunst. Een gebrek aan creativiteit kun je Team William moeilijk verwijten. Genoeg songs om een hoopje cd's te vullen hadden zanger Floris en de zijnen al een hele tijd. Podiumplaatsen en overwinningen in muziekwedstrijden ook. Een debuutalbum, of zelfs een single, nog niet. Toegegeven, we zittten er al een hele tijd tevergeefs naar uit te kijken. Honger is de beste saus, merken we als we onze dochters eens een uurtje later dan gewoonlijk hun favoriete maal voorschotelen.
Anyway, de kogel is door de kerk. In maart en april trekt Team William de studio in om een full album op te nemen. Dat doen ze samen met Mario Goossens, die al kan pronken met knap werk voor onder meer The Black Box Revelation en Triggerfinger. We hopen wel van harte dat Team William het iets rustiger houdt dan deze laatste groep. Wat ons betreft zeggen we: het debuutalbum van The Bony King Of Nowhere, nu al uitgeroepen tot een meer dan serieuze kanshebber op de titel van beste Belgische debuutalbum van 2009, zal er met de debuutplaat van Team William een kwaaie klant bij hebben.
De tracklist en de precieze releasedatum zijn nog niet bekend. Om een idee te krijgen van de nummers die een grote kans maken om de CD te halen, kun je al eens gaan kijken en luisteren naar een sessie die Team William een tijd geleden opnam voor TMF.
Links:
Team William MySpace
Team William showcase op TMF

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: