Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 12 december 2008

Styrofoam op All Tomorrow's Parties op uitnodging van The Breeders

Styrofoam kreeg zopas de kers op de taart van een rijkgevuld jaar met een uitnodiging voor het Britse All Tomorrow's Parties festival. Het festival gaat door in mei 2009 en wordt deze keer gecureerd door The Breeders, de band rond Pixies bassiste Kim Deal.
Het Amerikaanse Nettwerk label zorgde eerder dit jaar voor de internationale release van Styrofoam's "A Thousand Words". Vlak nadat de CD in de winkels lag, begon de groep aan een reeks van maar liefst vijfenzestig concerten in Europa en de Verenigde Staten. Zo ging de band afgelopen zomer nog op toer met Death Cab For Cutie en speelde zo onder andere voor een uitverkochte Brixton Academy.
The Breeders zagen Styrofoam aan het werk tijdens hun passage op het Polsslag festival in Hasselt eerder dit jaar en waren zo onder de indruk dat ze tijdens de Amerikaanse toer van Styrofoam opnieuw opdoken bij het concert in Portland. Nu volgt dus een uitnodiging van Kim Deal & co voor het vermaarde All Tomorrow's Parties festival.
Op het ATP festival zal Styrofoam het podium delen met onder andere Bon Iver, Teenage Fanclub, Shellac en The Breeders zelf. Styrofoam onderbreekt vanzelfsprekend met plezier de opnames van een nieuw album om deel uit te maken van deze indrukwekkende line-up.
Links:
Styrofoam MySpace
All Tomorrow's Parties

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: