Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 18 december 2008

Motel Mozaique 2009 - Voorverkoop tickets start op 20.12, Nina Kinert, The Whitest Boy Alive en andere namen al bekend

De kaartverkoop voor Motel Mozaïque 2009 start op zaterdag 20 december. De organisatoren maken van de gelegenheid gebruik om de eerste namen aan te kondigen, en er zitten er enkele hele mooie tussen. We sommen even alle artiesten die nu al op de affiche staan voor je op: The Whitest Boy Alive, ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Nina Kinert, Health, Noa Babayof, Handsome Furs, The Smile off Your Face, Ontroerend Goed, Uw Koninkrijk Kome, Dries Verhoeven, Schil en Ilse van der Laan.
Tot de festivallocaties behoren dit jaar de Rotterdamse Schouwburg, Lantaren/Venster, Rotown, CBK en TENT. Meer binnen- en buitenlocaties worden binnenkort bekend gemaakt. Het festival biedt van donderdag 9 tot en met zondag 12 april 2009 zoals elk jaar een organische mix van de kunstdisciplines muziek, beeldende kunst en theater, gidsentochten en de mogelijkheid om op kunstzinnige wijze te overnachten in de stad. Afgelopen jaar beleefde het festival haar meest succesvolle editie tot nog toe. Mede dankzij optredens van dEUS, Goldfrapp en Jamie Lidell verkocht Motel Mozaïque 2008 compleet uit.
Een ticket voor Motel Mozaique onder de kerstboom? Het kan. Voor verdere informatie verwijzen we jullie graag naar de website van de organisatie.
Link:
Motel Mozaique homepage

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: