Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 26 november 2008

Spinvis Solo en Jasper Erkens in 2009 samen op schok langs 4AD, Muziekodroom en andere Belgische zalen

Spinvis doet het in 2009 solo, wat geenszins betekent dat zijn concerten kaal zullen klinken. Erik de Jong neemt een heel arsenaal aan instrumenten mee op zijn trektocht langs een hoop Belgische en Nederlandse zalen.
In februari doet hij dat vooral met Belgisch toptalent Jasper Erkens in het voorprogramma. Een mooie combinatie zowaar. We zagen Jasper deze zomer vol overtuiging aan het werk op Bruksellive. Spinvis bewijst dat je kunt zingen in het Nederlands en tegelijkertijd toch heel erg internationaal kunt klinken. Je kunt deze 2 als dusdanig onder meer aan het werk zien in 4AD, Muziekodroom en Stuk, maar ook nog een aantal andere zalen en culturele centra.
Voor een volledig overzicht verwijzen we jullie graag naar de MySpace van Jasper Erkens en de site van Spinvis. En nu we het toch over Spinvis hebben, melden we dat alle tickets voor zijn concert in de ABClub op 23 januari nu al de deur uit zijn. Inderdaad, de proactieve mens in jou bestelt best zo snel mogelijk tickets voor het optreden dat je niet wilt missen.
Links:
Spinvis MySpace
Spinvis website
Jasper Erkens MySpace

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: