Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 28 november 2008

Little Joy - Debuutalbum te koop sinds begin november, live in Botanique op 10 januari

Fabrizio Moretti drumt bij The Strokes, en besloot, na een bloederig dronkemansgevecht met gitarist Albert Hmmond Jr., dat hij deze laatste eens zou laten zien dat hij zelf een beter soloproject op poten kon zetten. Hebben we je aandacht vast? Dan vertellen we je nu de waarheid.
Fabrizio Moretti drumt bij The Strokes, Rodrigo Amarante zingt en speelt gitaar bij Los Hermanos. Op een festival in Lissabon raakten de 2 aan de praat, en ze bleven babbelen, ongetwijfeld met menig goed glas slecht Portugees bier bij de hand, tot in de vroege uurtjes. Ze spraken af om in de nabije toekomst samen wat muziek op te nemen, en toen een gemeenschappelijke kennis Binki Shapiro voorstelde aan het duo was Little Joy geboren.
Afgaande op wat we horen op MySpace hebben deze muzikanten een gezamenlijke voorliefde voor gemakkelijk in het gehoor liggende muziek uit de sixties. Met 3 liedjes in de MySpace player en 2 clips daaronder kun je je alvast zelf een mooi beeld vormen van waar de groep voor staat. Zelf moeten we denken aan "I Want To Hold Your Hand" van The Beatles en "Mr Tambourine Man" in de versie van The Byrds. Het titelloze album van de groep is inmiddels verschenen bij Rough Trade en ligt sinds begin november in de Belgische en Nederlandse platenwinkels. Op 10 januari staat Little Joy in de Rotonde van de Botanique. Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de site van de zaal. Andere speeldata in de Benelux zijn nog niet bekend, maar we volgen het een beetje op voor jullie.
Links:
Little Joy MySpace
Botanique

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: