Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 19 november 2008

Fête d'Hiver van 18 tot en met 23 december - 5 dagen muziek op 3 verschillende locaties in Oostende

VZW Jong Oostende en VZW De Zwerver zetten de kerstvakantie in met een heus muzikaal offensief. Met eindejaar in zicht hanteren zij het motto "Fête d'Hiver" en staan zij nog snel even stil bij een paar van de recentste hypes, releases en doorbraken in onze muziekscene. Ze werpen meteen ook een eerste blik vooruit op 2009.
Op vrijdag krijgen we een programma met indie- en garagerock, op zaterdag pop en electro. The Black Box Revelation, Johnny Berlin en Barbie Bangkok zorgden de voorbije maanden voor schitterende debuutalbums. In de nabije toekomst zullen ook The Hickey Underworld en Waxdolls van zich doen spreken. Op zondag komt de Nederlandse reggae-artiest Ziggi zijn tweede plaat 'In Transit' voorstellen. Alle drie de avonden worden aangevuld met DJ's.

Tijdens De Nacht v/d CD-vreters in 't Manuscript wordt al een paar jaar een overzicht gegeven van de beste 50 full-CD's die in 2008 zijn uitgekomen. Traditioneel komt hier vooral pop, rock en roots aanbod, maar er zijn geen genre-beperkingen. Piv Huvluv presenteert zoals elk jaar De Nacht v/d CD-vreters in 't Manuscript.
Bovenop dit concept krijgen we nu voor het eerst De Nacht v/d VINYL-vreters in Lafeyette. Daar zal de beste dansmuziek aan bod komen. De 50 beste "singles, tracks, 12 inches, maxis of remixes" in electro, minimal, techno, drum&bass, dubstep maar ook pop, reggae, soul en hiphop kunnen hier aan bod komen. DJ Sava presenteert deze top 50.
Voor het volledige programma, tickets en verdere info over Fête d'Hiver verwijzen we jullie graag naar de sites van Jong Oostende en De Zwerver.
Links:
Jong Oostende
De Zwerver

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: