Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 27 november 2008

The Alexandria Quartet als support van Travis in Melkweg op 10 december en AB op 12 december

The Alexandria Quartet uit Noorwegen mag op 10.12 en 12.12 respectievelijk de Melkweg en de AB opwarmen voor Travis. De groep brengt meer tijd door in Londen dan in hun Scandinavische thuisland en dat kun je horen aan hun sound. Ze klinken een beetje als een mix van Travis en Infadels, maar zonder de elektronica. Het geluid van The Tellers, 1 van de meest "Britse" groepen uit België, is ook nooit ver weg.
In Noorwegen brachten deze jongens al een titelloos debuutalbum uit. Volgens ons kun je hun muziek momenteel nog niet kopen in België en Nederland, maar dat zou binnenkort moeten veranderen. The Alexandria Quartet heeft een deal getekend met Nettwerk, de platenfirma die onder meer ook onderdak biedt aan Styrofoam. Voor zover we weten verdeelt Munich Records de volledige catalogus van dit label in België en Nederland. In 2009 komt er dus ongetwijfeld een internationale release met nieuw werk van deze Noren.
Voor tickets en verdere info over de concerten van Travis en The Alexandria Quartet in Melkweg en AB verwijzen we jullie graag naar de sites van de zalen.
Links:
The Alexandria Quartet MySpace
Travis MySpace
Melkweg
AB

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

1 opmerking:

Anoniem zei

Geweldige band. Deed mij erg denken aan Turin Brakes. Mooi mooi mooi !