Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 24 oktober 2008

Win duotickets voor The Dø in Koninklijk Circus op 9 december

Op 1 jaar tijd van je donkere repetitiekelder naar een zaal waar zo'n 2000 mensen naar binnen kunnen? Er zijn artiesten en groepen die het doen, maar ze zijn dun gezaaid. Het heeft The Dø misschien iets meer tijd gekost dan dat, hoewel ze echt wel richting top gesneld zijn.
In augustus konden we in de Club op Pukkelpop zelf zien dat de hele hype volkomen terecht is, en dus geen storm in een glas water. Olivia en Dan, de Finse en de Fransman die samen The Dø vormen, zijn eigenlijk klassiek geschoolde muzikanten. In Kiewit klonken ze echter verrassend dansbaar, en waren ze zo goed dat Indiestyle hen in de eindbalans van het festival op 3 zette in de top 15 van beste optredens.
Binnen een dikke maand, op 9 december, staat The Dø op de planken van het Koninklijk Circus, in een organisatie van Botanique. Wil je graag erbij zijn? Dat kan, en misschien wel gratis. Indiestyle mag 2 duotickets weggeven voor dit veelbelovende concert. Wie een kans wil maken klikt hieronder bij de links door naar de wedstrijd op Indiestyle.
Links:
The Dø MySpace
Koninklijk Circus
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: