Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 31 oktober 2008

RifRaf 200 is feesteditie met veel aandacht voor The Sedan Vault en de spots op een pak andere Belgische talenten

The Sedan Vault siert de voorpagina van de RifRaf van november, de 200ste RifRaf ooit, en een hele goede reden tot feesten. Omdat dit onafhankelijke magazine zonder subsidies overeind moet weten te blijven, zijn de budgetten bescheiden. De creativiteit kent daarentegen geen grenzen. RifRaf draagt de Belgische muziek sinds jaar en dag een warm hart toe, en zet deze maand extra veel binnenlands talent in de schijnwerpers.
The Sedan Vault krijgt, op de vooravond van de release van hun nieuwste album "Vanguard", de meeste aandacht. Daarnaast komen onder meer Soon, Confuse The Cat, Kiss The Anus Of A Black Cat, Madensuyu, Yuko, Wixel, Zender, The Subs en Soldout aan bod. Voor het overige vinden we artikels terug over internationale artiesten die brandend actueel zijn, Bloc Party bijvoorbeeld. Afsluiten doet RifRaf traditioneel met een pak recensies en een enorm volledige concertkalender.
Tot slot luisteren we nog even naar de copywriter in ons, en die zegt, net als de vorige maanden: RifRaf is zowat het enige blad dat ik ken waar zelfs de reclame interessant is. Proficiat aan de makers van deze en de 199 vorige edities. Op naar de 300. Wat zeg ik? 3000! Je vindt RifRaf nog steeds op een groot aantal plaatsen over heel Belgiƫ. Wie de natuur wil sparen of te lui is om uit zijn kot te komen, leest hem online. Op de site van RifRaf vind je ook een frontcover gallery met alle 200 voorpagina's. Niet allemaal even geslaagd, als je erop terugkijkt. Uitgelachen? Neem er dan eens een foto van jezelf bij, zo'n 10 jaar geleden, en je zult zien, die RifRafs waren zo erg nog niet.
Link:
RifRaf online

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: