Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 24 oktober 2008

Now_Series op 19 februari in de AB met Soldout, MVSC en Casiokids

Met de Now_Series legt de AB sinds begin 2006 een nieuw spoor. Onder deze noemer zal op onregelmatige basis een staalkaart gepresenteerd worden van wat er vandaag leeft in een breed afgebakend genre. Deze Now_Series op donderdag 19 februari trekt resoluut de elektro kaart met fris binnen- en buitenlands talent.
Soldout, zijnde het Brusselse duo David en Charlotte, staat terecht bovenaan de affiche. Na een weken op voorhand uitverkochte Botanique houdt deze feestkaravaan mid februari halt aan de Anspachlaan.
MVSC is een project van Montevideo, die 4 Brusselse jongens die vorig jaar nog hun opwachting maakten in de Botanique tijdens ABBota. Na een avant-première in het VUB Kultuurkaffee op 11 december (ihkv ABClubcircuit) dan eindelijk live in de AB zelf.
Het Noorse Casiokids knutselt net als de kindjes in de lagere school op speelse wijze met allerhande elektronica. Een revelatie die net is opgenomen in de succulente Moshi Moshi stal.
Voor tickets en verdere info verwijzen we je graag naar de site van de AB.
Links:
Soldout MySpace
MVSC MySpace
Casiokids MySpace
AB

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

1 opmerking:

? zei

hello again, wanted you to know my new blog is now on and would like to feature you on...nothing like you've ever seen on blogger, hopefully...or what do you think?