Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 28 oktober 2008

Joni Sheila bijt de spits af van Axion Banner Concerts

Met de Belgische muziek gaat het gelukkig beter dan met de aandelen van Dexia. De creatieve geesten van Axion lanceerden een nieuwe vorm van internetconcerten, de Axion Banner Concerts. Een uitstekend iniatietief dat alle lof verdient, noemen we zoiets. Vorige week kregen we de namen te horen van de 25 jonge geselecteerde bands en artiesten. Deze zullen allemaal een concert mogen opnemen, waarna deze in de vorm van banners worden verspreid op het internet. De stemmen van het publiek beslissen dan wie wint, en als beloning mag optreden in de AB en mag opnemen in de studio van deze Brusselse zaal.
Joni Sheila was de eerste die een Axion Banner Concert mocht inblikken. We volgen deze Gentse al een tijdje, want ze heeft een stem om u tegen te zeggen. Tenminste, als je er niet sprakeloos van wordt, want die kans is heel groot. Als je ons niet gelooft, neem het dan maar aan van Milow. Tijdens de Stella Music Buskers gaf hij Joni Sheila zijn wildcard en zij bedankte met een plek in de Top 3. Vorig weekend behaalde ze opnieuw een podiumplek tijdens de Kif Kif Awards. Of deze jongedame later haar stem ten dienste zal stellen van britpop of soortgelijke indie is een open vraag, maar we blijven haar zeker volgen.
Andere artiesten die een Axion Banner Concert zullen mogen opnemen en die ons eerder live of op MySpace al positief verrasten zijn onder meer Bad Cirkuz, Nova Zembla, The Galacticos, The Sugar Riots, Undefined en Way.
Links:
Joni Sheila MySpace
Axion Banner Concerts website

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: