Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 23 oktober 2008

Gratis infosessie gehoorbescherming in Het Depot op 18 november

Tom Barman, Laurent Garnier, Stijn Meuris, Pete Townsend, … allemaal hebben ze in enige mate last van Tinnitus of oorsuizen én gehoorschade. Op maat gemaakte oordopjes, met aangepaste filters om de juiste demping te geven, zijn al lang niet meer exclusief voorbehouden voor professionele muzikanten. Iedereen die op regelmatige basis in een luide omgeving terechtkomt doet er goed aan zijn oren hier tegen te beschermen. Je hebt tenslotte maar één paar oren.
Tijdens de gratis infoavond in Het Depot op 18 november krijg je een uitgebreide uitleg over de gevaren van gehoorschade. Beo geeft meer uitleg over hoe je je oren uitstekend kan beschermen en helpt enkele vooroordelen over oordopjes uit de wereld. Variphone biedt je bovendien de mogelijkheid om die avond je oren te laten testen om na te gaan hoe het er ondertussen mee gesteld is. Dit aan de hand van een OAE meting, waarmee gehoorschade vroeger kan opgespoord worden dan met de klassieke methode. Wie dat wenst, kan zich die avond tevens oordopjes laten aanmeten.
De toegang tot deze infosessie is gratis, maar je kunt best tijdig inschrijven. Voor meer info over deze avond, workshops en concerten verwijzen we jullie graag naar de site van Het Depot.
Link:
Het Depot officiële site
Het Depot MySpace

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: