Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 17 oktober 2008

Demo's welkom bij Kinky Star Radio Show, uitzending elke woensdag tussen 20 en 22 uur

Kinky Star is de naam van een concertclub, een platenlabel, een muziekcentrum dat workshops organiseert, een gezellig café met goede muziek en ook een radioshow. Deze gaat elke woensdagavond in de ether op urgent.fm tussen 20 en 22 uur. Luisteren kan zowat overal ter wereld via de site van urgent.fm zelf, en in het Gentse ook op 105.3FM. Uitzendingen achteraf beluisteren kan via de podcasts op de Kinky Star Radio Podomatic.
Wat krijg je zoal te horen in dit programma? Elke week is er normaal gezien een live set van een drietal nummers of een centrale gast die zijn favoriete 6 plaatjes komt voorstellen. De agenda voor de komende weken ziet er als volgt uit:
Oct 22 2008 Zilke live set + interview
Oct 29 2008 Confuse the Cat live set + interview
Nov 5 2008 Dijf Sanders (6 favoriete plaatjes)
Nov 19 2008 Yuko live set + interview
Ook (beginnende) artiesten zonder contract maken kans om aan bod te komen. Demo's voor de demorubriek zijn altijd welkom op het volgende adres:
Kinky Star, Vlasmarkt 9, 9000 Gent
Er wordt elke week een selectie gemaakt en de demo/promo van de week krijgt een uitgebreide review (door Piet Notteboom) die dan op de MySpace van de radio show en op de officiële site van Kinky Star verschijnt.
Links:
Kinky Star Radio Show MySpace
Kinky Star officiële site
Kinky Star Radio Podomatic
urgent.fm

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: