Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 3 september 2008

Sugarpopp op 3 oktober en Hindu Nights op 18 oktober in de Make Up Club te Gent

Met Gek Van Muziek en Indiestyle proberen we britpop, indie en aanverwanten een boost te geven in Belgiƫ en Nederland. Iemand die ons door dik en dun steunt, en zelf meer dan 1 initiatief neemt om hetzelfde te doen, is Peter, de stuwende kracht achter onder meer Hindu Nights en I Bet That You Look Good On The Dancefloor.
Voor iedereen die fan is van indie of van de feestjes van Peter hebben we schitterend nieuws. Hij werkt tegenwoordig vast voor de Make Up Club. Dit houdt in dat we vanaf nu minstens om de 2 weken een Brits getint feestje zullen krijgen in Gent. Hij heeft nog veel meer plannen, maar doet ze niet allemaal ineens uit de doeken, of wat dacht je? We hopen in elk geval dat hij hierdoor mee het startschot geeft van iets dat eindelijk op een echte Belgische indiescene zou kunnen lijken. In oktober staan er alvast 2 veelbelovende party's op het programma.
Op 3 oktober kun je in de Make Up Club naar Sugarpopp. Alle details kennen we nog niet, maar de muziek zal gaan van The Ting Tings, Mgmt en Black kids tot Justice, Klaxons en Digitalism, met hier en daar wat Prodigy of Chemical Brothers. Aan de draaitafels zullen we meer dan waarschijnlijk Tara Rocks zien. Deze jongedame heeft haar eigen avond in de prestigieuze Shepherd's Bush in Londen, een club waar je vaak celebs als Alex Turner, The Kooks en Kelly Osbourne tegenkomt. Haar grootste zorg is echter het geven van kansen aan talentvolle bands en Dj's. Zij krijgt op de affiche namen als Mikeyfour (bekend van clubs als Koko in Londen en Razzmatazz in Barcelona) en Nadiem Shah (Stubru, Maxximum) naast zich. De line up kan nog wijzigen, maar ziet er veelbelovend uit.
Fans van Hindu Nights, de steeds weken op voorhand uitverkochte Rock 'n Roll club nights, komen op 18 oktober weer aan hun trekken. De voorverkoop start heel binnenkort. Hou Facebook en MySpace dus goed in de gaten.
Links:
Sugarpopp Facebook
Shine A Light Promotions MySpace
Hindu Nights MySpace

Klik hier en maak kans op tickets voor Heebie Jeebies, Hindu Nights-achtige party op 21 november 2008 in Make Up Club Gent

Geen opmerkingen: