Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 24 september 2008

RifRaf 199 met TV On The Radio, Oasis, Mogwai, Lambchop, Mercury Rev en véél meer moois

Op een dag zaten de mensen van RifRaf samen in een naar verse verf ruikend kamertje te brainstormen, tot er plots een een zelfzekere redacteur op de tafel kloppend rechtveerde en joelde: "Laten we eens een RifRaf maken die nóg beter is dan alle anderen". Nadat iedereen hem eerst collectief zot had verklaard en zijn voorstel had afgewezen als écht wel onmogelijk, haalde de betweterige koppigaard het gelijk aan zijn kant en begon het zelfvertrouwen van de RifRaffers te groeien. Het resultaat is er, beste mensen, en zelfs wie getroffen wordt door de ergste diarree op aarde zal in oktober nog niet genoeg tijd op het toilet doorbrengen om zich door alle fijne artikels te worstelen. Dan heb je alvast een goed excuus om op het werk of in de informaticales stiekem de online editie te lezen. De papieren RifRaf kun je zoals steeds op een groot aantal plaatsen in België gratis meegraaien.
We krijgen TV On The Radio op de voorpagina, dat is er alvast eentje om in te kaderen. Vervolgens lezen we interviews met Oasis, Mogwai, Lambchop, Mercury Rev, Emiliana Torrini, Juana Molina, TV On The Radio, Cold War Kids -onze vingers doen al pijn van het intikken van zoveel mooie namen- en Late Of The Pier. In Homegrown krijgen Belgische artiesten opnieuw de aandacht die ze verdienen. Afsluiten doen de mensen van RifRaf weer met een pak recensies en zowat de meest uitgebreide concertkalender die er is.
Ik krijg er niet genoeg van om dit te zeggen, en deze zin zal later zeker in mijn al dan niet vlot verkopende biografie staan, maar RifRaf is zowat het enige blad dat ik ken waar zelfs de reclame interessant is. De volgende editie is RifRaf 200. We zijn alvast benieuwd wat de redactie dan voor ons in petto heeft.
Link:
RifRaf online

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: