Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 22 september 2008

LDN Radio kers op de taart van drukke week in Democrazy

Democrazy pakt deze week uit met enkele affiches om van te smullen. Op dinsdag 23 september is onze favoriete Belgische bende, Johnny Berlin, te gast in Minnemeers. Afsluitende groep die avond is Mauro And The Grooms, ook steeds een garantie voor een oerdegelijke set muziek. Andere namen die ook ten dans spelen of draaien zijn Manngold en DJ jasper.
Op 24 september kun je in Vooruit naar de Student Kick Off afterparty, met niet te versmaden shows van Shameboy, Urgent FM Allstars en Fredo & Thang. 2 dagen later laten we het initiatief even aan de harde mannen, met onder meer een afscheidsconcert van The Hellacopters.
Zaterdag 27 september wordt waarlijk een fijne avond in Minnemeers. Eerst kun je naar een Debonair label night, met de ultieme droommuziek (néé, geen slaapmuziek!) van Yuko, de meeslepende klanktapijten van Wixel en de prettig hypnotiserende spinsels van Superlijm. Daarna ben je zonder enige twijfel volledig relaxed en klaar om er helemaal in te vliegen op een indiefeestje zoals er in België en Nederland veel te weinig zijn. Herlinde, Peter en Sam van Shut Up And Dance By LDN Radio weten misschien niet hoe ze patatten moeten koken -of misschien ook wel- maar een zaal in vuur en vlam zetten, daar hebben ze geen problemen mee. Verwacht je aan een eclectische mix van indie kids als Kings Of Leon of MGMT, de electrorock van Klaxons of Justice en de popdeuntjes van Sugababes en Amy Winehouse.
Voor tickets of verdere info over al deze activiteiten verwijzen we jullie graag naar de site van Democrazy.
Links:
Democrazy officiële site
Democrazy MySpace

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: