Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 23 augustus 2008

Win duotickets voor concerten in de Botanique - Wire op 22 september

De Botanique heeft zich de voorbije jaren geprofileerd als een paradijs voor muziekliefhebbers van allerlei genres. Je kunt er van september tot en met juni zo goed als dagelijks terecht voor 1 of meerdere concerten. Les Nuits Botanique vormen in de lente het absolute hoogtepunt met een festival dat op ongeveer 10 dagen tijd niet veel minder dan 100 groepen en artiesten laat optreden in en rond de Botanique.
Ook voor het seizoen 2008/2009 heeft de Brusselse zaal al een hoop mooie namen aangekondigd, sla er de concertkalender maar eigenhandig op na of zoek naar de artikels die we er al over schreven. Net als vorig jaar zullen we af en toe gratis tickets weggeven voor concerten in de Botanique. Tot 18 september om 20u00 kun je 1 van de 2 duotickets winnen voor het concert van Wire op 22 september. Dit is een groep die zowat elke artiest die vandaag iets met indie doet heeft beïnvloed. Artiesten waarmee je Wire volgens last.fm kunt vergelijken zijn The Fall, Gang Of Four en Pere Ubu. Meer recente bands waarmee ze overeenkomsten vertonen zijn Pavement, Liars en Sonic Youth.
Meedoen kan enkel op onze nieuwe site. Bij de links vind je de weg ernaartoe. We wensen je alvast veel succes.
Links:
Wire MySpace
Botanique
Naar de wedstrijd

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: