Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 25 augustus 2008

RifRaf 198 met Calexico, The Rascals, Autokratz, A Brand, Barbie Bangkok, Soulwax en meer

RifRaf 198 ligt nu in de winkel, en het slechte nieuws is dat hij door de inflatie 10 keer zo duur is als vroeger. Gelukkig is 10 maal nul ook in 2008 nog steeds gelijk aan nul, zodat je ook in september weer van je gratis RifRaf kunt genieten. Roots Manuva mag de voorpagina helemaal alleen voor zijn rekening nemen. Binnenin trekt RifRaf weer een vol blik voer open waar liefhebbers van britpop en indie gretig van kunnen smullen. Calexico, The Rascals en Autokratz zullen alvast minder geheimen voor je hebben als je RifRaf 198 hebt gelezen. In Homegrown komen Belgische artiesten als A Brand, Barbie Bangkok en Soulwax aan bod. Afsluiten doen de redacteurs weer met een pak recensies en een uiterst gedetailleerde concertkalender.
En we besluiten zoals steeds: RifRaf is en blijft zowat het enige magazine waarin we zelfs de reclame interessant vinden. Graai dus nog maar eens een krantje van de stapel. Of denk aan het milieu en lees hem online.
Link:
RifRaf

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: