Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 19 augustus 2008

Marcus zoekt figuranten voor opnames videoclip op 24 augustus

Marcus zoekt zo'n 200 figuranten voor de opname van de laatste scène van een videoclip. We geven je het volgende bericht zoals we het lazen op de MySpace van de groep:
"De opname van de laatste scène van de nieuwe videoclip van Marcus hebben wij moeten annuleren wegens regen. Hierdoor zal de shooting nu plaatsvinden op 24 augustus op de nieuwe locatie in het Jubelpark. We zijn op zoek naar 200 figuranten voor deze laatste scène van de clip.
We Need You. De rest van de clip is al gedraaid, we moeten nu nog de cruciale scène draaien: de apotheose. De clash tussen twee bendes, klaar voor een fysieke confrontatie, die in plaats van een vechtpartij eindigt in een groot feest. Muziek, bier en ambiance verzekerd.
Dresscode : relax, festivalachtig, rock 'n roll. Maar: geen te zichtbare logo's.
Stuur een mail naar marcus@fulltunesproduction.com met eventuele vragen. Afspraak om 13u30 onder de triomfboog van het Jubelpark in Brussel. Aarzel niet om dit bericht door te sturen naar vrienden en kennissen. Alvast bedankt. Fulltunesproduction (filmploeg) & Marcus".
Links:
Marcus MySpace
Marcus officiële site
Fulltunesproduction MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: