Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 1 juli 2008

Yeasayer live op Pukkelpop op 16 augustus, Lowlands op 17 augustus en in de Gentse Zebrastraat op 19 augustus

Gisteren speelde Yeasayer in de Amsterdamse Melkweg in het voorprogramma van Beck. Dit lijkt ons een mooie gelegenheid om jullie geheugen op te frissen en op te sommen waar je deze Newyorkse revelatie nog allemaal aan het werk kunt zien in Belgiƫ en Nederland deze zomer.
Dat Yeasayer op Pukkelpop en Lowlands staat zal weinig mensen verbazen. Deze festivals hebben traditiegetrouw meer dan 1 vinger aan de pols en kunnen zo'n hippe groep moeilijk laten schieten als de kans zich voordoet.
Op 19 augustus staat er een optreden in de Gentse Zebrastraat in de agenda van Yeasayer. De organisatie is in handen van Democrazy. Er staan ook 2 veelbelovende Belgische bands op het programma die dag. Tiger Lily is momenteel met de single "Tiger" regelmatig te horen op Radio 1. ANGC oftewel Augusta National Golf Club was ook al te horen op zowel Radio 1 als StuBru.
Voor tickets en andere info verwijzen we jullie graag door naar de sites van Pukkelpop, Lowlands en Democrazy.
Links:
Yeasayer MySpace
Yeasayer officiƫle site
Tiger lily MySpace
ANGC MySpace
Pukkelpop
Lowlands
Democrazy

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: