Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 28 juli 2008

Yeah Yeah Yeahs - Show Your Bones is de 7de favoriet van Luc Waegeman van Kinky Star in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Luc Waegeman is het kloppend hart van Muziekcentrum Kinky Star te Gent. Hij releasete al materiaal van Vive la Fête, 't Hof Van Commerce, Coem en Johnny Berlin, om maar enkele namen te noemen. Zelf speelt hij bas bij Needle And The Pain Reaction. Tijdens de Gentse Feesten kun je, onder het mom van Kinky Star Olympics, elke dag in de Kinky Star Club terecht voor 3 concerten. Vandaag op het menu: Tokota, The Areola Treat en Dr. Pepper Family. De ideale gelegenheid om Luc te peilen naar zijn 7 favoriete platen. Het woord is aan hem.
Yeah Yeah Yeahs - Show Your Bones
Drie jaar geleden was ik nog eens volledig onder de indruk. Meer bepaald van het concert van de Yeah Yeah Yeahs op het te gekke ATP festival in Engeland. Nog steeds blijven riedeltjes "Gold Lion" en "Phenomena" me plots overvallen. "Show Your Bones" en "Is Is" zijn de cd's die ik de laatste jaren het meest grijs gedraaid heb. Ik hou enorm van de pure catchy songs en eigenzinnige zangperformances van zangeres Karen 'O.
De tijd gaat snel en we hebben ze weer alle 7 gehad. De meeste artiesten die tijdens de Gentse Feesten een show spelen in de Kinky Star Club geven de toestemming om het optreden op te nemen. Herbeluisteren kan onbeperkt online. Tijdens het jaar kun je in Kinky Star wekelijks terecht voor meerdere concerten. Er staan ook regelmatig interessante workshops op het menu. Voorts heb je ook nog het programma Kinky Star Radio op Urgent FM. Wat je zeker niet mag vergeten, tenslotte, is de catalogus van Kinky Star Records bekijken. Een hele boterham, inderdaad. Voor meer info verwijzen we jullie graag door naar de sites in de links.
Links:
Concerten van Gentse Feesten in Kinky Star Club herbeluisteren
Kinky Star officiële site
Kinky Star Records MySpace
Needle And the Pain Reaction MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: