Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 8 juli 2008

TC Matic - TC Matic is de 4de favoriet van Ronald Drayer in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Ronald Drayer is de oprichter en mede-eigenaar van Suburban Records. Hij heeft er al een lange carrière in de muziek opzitten. Opsommen wat hij allemaal heeft gedaan zou ons veel te ver leiden. Zijn voorlopig laatste in een rij van hele goede daden is het tekenen van Exile Parade, 1 van onze favoriete grote beloften. Om Ronald nog wat beter te leren kennen, laten we hem 1 week lang elke dag 1 van zijn favoriete platen voorstellen. Het woord is aan hem.
TC Matic - TC Matic
Geweldige tegendraadse grotestadsblues. TC Matic en vooral Arno is lange tijd een grote held van mij geweest. In Belgie was TC Matic volgens mij behoorlijk mainstream, in Nederland zeker niet. Ik heb de band indertijd vaak live gezien en heb alle albums in huis, maar met dit album is de liefde begonnen. Oh La La La, c'est magnifique!!!!!!!!!!!!!!!
Morgen krijgen we plaat nummer 5. Voor meer info over Suburban Records kun je terecht op de site van het label. Schrik niet als je naast Exile Parade, Klimt 1918 of Shed Seven ook veel metal tegenkomt. Suburban is de grootste verdeler van harde muziek in de Benelux.
Link:
Suburban Records

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: