Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 1 juli 2008

Sukie - Pink A Pade/Fairiest, debuutsingle binnen op 1 in de BBC Radio 1 Top 30 Independent Label Singles

Met je debuutsingle 1 week na de release debuteren op de hoogste plaats in de Britse indiecharts, het is niet iedereen gegeven. Af te meten aan de hoop gigantisch positieve reviews die de single van Sukie vooraf al kreeg, kun je bijna zeker stellen dat de groep geen spelletjes heeft gespeeld om die hoogste plek te bereiken. "Pink A Pade" en Fairiest", de 2 songs waarrond het op deze single draait, zijn dan ook 2 hele catchy poprocksongs. Dit is de ideale muziek om de zomer mee in te zetten. "Timewarp/Join The Dots" van Sub Focus en "We Are The People" van Feeder spelen haasje over op 2 en 3.
Bij de albums blijft het titelloze debuut van Fleet Foxes op 1. Vampire Weekend stijgt van 3 naar 2 met hun eveneens naamloze album. Gelukkig hadden ze voor de muziek allebei meer inspiratie. 3 is nu voor "Hold Your Colour" van Pendulum, dat vorige week op 4 stond.
Link:
Alle hitlijsten van BBC Radio 1

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: