Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 23 juli 2008

Stricken City, beloftevolle Engelse groep, Tak O Tak/Bardou, nieuwe single te koop vanaf 28 juli

Stricken City is de 4-koppige Londense groep rond zangeres Rebekah Raa. Qua muziek zitten ze ergens tussen The Sundays, The Duke Spirit, The Pretenders en The Ting Tings. Dit zijn natuurlijk niet toevallig allemaal groepen met een zangeres. Dat kom je weleens tegen als je zelf een band met een frontvrouw bent. Net als bij The Sundays krijgen we soms hoge vocale uithalen, maar de muziek van Stricken City klinkt minder braaf en rustig.
Je kunt volledig gratis je eigen mening vormen, want de groep laat je momenteel op de officiƫle site een EP gratis downloaden. Niet zomaar eentje, maar wel de nieuwe single "Tak O Tak/Bardou" die te koop is als 7" vanaf 28 juli. Wie liever het plaatje koopt dan de download gratis aanneemt, geven we graag mee dat er maar 500 exemplaren geperst worden, dat die met de hand genummerd zijn en een roze pluimpje bevatten.
Links:
Stricken City MySpace
Stricken City officiƫle site
Stricken City Blogspot

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: