Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 6 juli 2008

The Stranglers - No More Heroes is de 2de favoriet van Ronald Drayer in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Ronald Drayer is de oprichter en mede-eigenaar van Suburban Records. Hij heeft er al een lange carrière in de muziek opzitten. Opsommen wat hij allemaal heeft gedaan zou ons veel te ver leiden. Zijn voorlopig laatste in een rij van hele goede daden is het tekenen van Exile Parade, 1 van onze favoriete grote beloften. Om Ronald nog wat beter te leren kennen, laten we hem 1 week lang elke dag 1 van zijn favoriete platen voorstellen. Het woord is aan hem.
The Stranglers - No More Heroes
Toen de punk ook in Nederland doorbrak zou ik met een vriendje uit de klas een punkband beginnen. Er werd besloten dat ik de gitarist zou worden. Om aan geld te komen voor mijn instrumentarium besloten we LP's te gaan pikken (nvdr: het toenmalige illegaal downloaden). Dat ging heel simpel in die tijd, hij zette de gewenste LP's (meestal Meat Loaf, want die verkocht het best) bijvoorbeeld in het vakje Donna Summer, waarna ik met een tasje binnenkwam, de bovenkant van het tasje over de gewenste LP's vouwde en rustig met LP's en al de winkel uitliep. De LP's werden vervolgens op school verkocht. Vlak voordat ik genoeg geld bij elkaar had 'verdiend' voor een gitaar hoorde ik voor het eerst de Stranglers. Wat een fokking harde bassound kwam er uit die London City amp van bassist JJ Burnel! Na de aanschaf van 'No More Heroes' heb ik a) de plaat letterlijk grijs gedraaid en b) een bas aangeschaft!
Morgen krijgen we plaat nummer 3. Voor meer info over Suburban Records kun je terecht op de site van het label. Schrik niet als je naast Exile Parade, Klimt 1918 of Shed Seven ook veel metal tegenkomt. Suburban is de grootste verdeler van harde muziek in de Benelux.
Link:
Suburban Records

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: