Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 15 juli 2008

Lackthereof - Your Anchor, nieuwe album gepland voor 4 augustus, nummer Last November nu al als gratis download

Lackthereof is de artiestennaam van Danny Seim, de boomlange drummer van Menomena. Hij gaat al enkele jaren mee onder die naam, maar het is zeker geen schande als dit de 1ste keer is dat je er wat over leest. In 10 jaar tijd maakte Lackthereof maar liefst 9 albums. De enige mensen die ze mochten horen totnogtoe waren vrienden, familieleden en andere mensen die hem van dichtbij kennen. City Slang, bij ons verdeeld door V2, krijgt nu de eer om als eerste platenfirma wat van dit solowerk te releasen.
Echt fan van Menomena zijn we niet, maar gelukkig gingen we Lackthereof toch eens beluisteren op MySpace. We raden iedereen aan om hetzelfde te doen. Het nummer "Last November" kun je nu trouwens al gratis downloaden op de site van City Slang. We weten niet voor hoe lang, dus treuzel best niet. Binnenkort speelt Danny met Menomena op enkele Europese festivals. We hopen dat hij ook heel snel solo gaat toeren, en dat hij dan België en Nederland niet overslaat.
"Your Anchor" is als alles goed gaat te koop vanaf 4 augustus. De nummers die we al kennen klinken over het algemeen vrij rustig. Een beetje als Tunng zonder de elektronica, maar mét de wondermooie melodieën. De zachte, hartverwarmende zang zorgt ervoor dat deze liedjes helemaal af zijn.
Links:
Lackthereof MySpace
Lackthereof officiële site
City Slang

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: