Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 23 juli 2008

Fleet Foxes en J. Tillman live in de ABBox op 20 november

Op 20 november komt 1 van de grote sensaties van dit ogenblik naar Brussel voor een concert in de ABBox. "White Winter Hymnal" schopte het tot de 1ste plaats in Humo's Arriba! en was tevens Hotshot bij StuBru. We durven hier spreken van een reuzehit in wording, en zelfs een potentiƫle kandidaat om het heel goed te doen in lijstjes als de tijdloze 100.
De drummer van Fleet Foxes, die nog maar een paar maanden deel uitmaakt van de groep, mag op 20 november 2 keer optreden. Hij verzorgt solo het voorprogramma als J. Tillman. Ook in die versie staat hij garant voor mooie, rustig kabbelende liedjes. In zijn eentje neigt hij wat meer naar de americana van nu en wat minder naar de 60's, maar het blijft prettig om aan te horen.
Als Fleet Foxes het podium betreden zal het applaus oorverdovend zijn, en tijdens de liedjes zelf zul je ongetwijfeld een muis kunnen horen lopen. We hopen nog altijd stiekem dat de heren ook op Pukkelpop en/of Lowlands zullen spelen, maar de kans is heel erg klein. Zolang we niet lezen dat de affiche compleet is weigeren we de hoop op te geven. De datums zijn nog vrij in de kalender van Fleet Foxes. In de periode rond 20 november zal er waarschijnlijk ook wel een concert in Nederland gepland worden, maar voor zover we weten is er nog niks definitief vastgelegd.
Voor tickets en verdere info over het concert in de AB verwijzen we jullie graag door naar de site van de zaal.
Links:
Fleet Foxes MySpace
J. Tillman MySpace
AB

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: