Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 20 juli 2008

FC Kahuna - Machine Says Yes is de 5de favoriet van Wim van Waxdolls in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Waxdolls kenden we niet toen de AB begin dit jaar aankondigde dat deze Vlamingen op 1 maart een Late Night concert mochten spelen in de ABClub na de show van Digitalism in de grote zaal. Ondertussen schieten ze met rasse schreden naar de top. De manier waarop ze elektro en zang combineren zorgt voor een uniek geluid. De jongens hebben ongetwijfeld een uitstekende muzikale opvoeding gekregen. Benieuwd dus wat de favoriete 7 platen van Wim van Waxdolls zijn. Het woord is aan hem.
FC Kahuna - Machine Says Yes
Jon Nowell and Daniel Ormondroy maakten dit album in 2002. De elektroplaat klinkt nog steeds bijzonder actueel en is ongelooflijk goed geproducet. Het rustige Hayling tipt makkelijk aan het beste van Massive Attack, Machine Says Yes is een bloedmooi nummer en onder andere Glitterball en Nothing Is Wrong zijn zeer efficiƫnte floorfillers. Jammer genoeg kreeg de plaat nog altijd geen opvolger, maar in de hoop dat die ooit nog uitkomt raad ik deze aan!
Morgen plaat nummer 6. Waxdolls spelen in juli nog live op 10 Days Off, Relaxfest en Bunkerfestival. Hun volledige concertkalender vind je op MySpace.
Links:
Waxdolls MySpace
10 Days Off
Relaxfest
Bunkerfestival

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: